header Logo

Surrey Street Extension

This extension to an existing single storey brick veneer home in Pascoe Vale involved first the extension of the property along the southern boundary into usable, indoor, private open space. In order to further ease the client's spatial constraints within the property, a clever scheme was arranged, raising the entire rear extension above an existing carport and thus maximising space and opening up new opportunities for use. The extension is well married along both southern and eastern boundaries, possessing an architectural flair and highlighting the property within the local street-scape. Finishes - such as timber cladding and screened louvers, help to enhance, yet soften the individual design.  This project is currently emerging from planning into the subsequent phase.